söndag 13 januari 2013

Dag 26 - Tre filmer jag sett och gillat

Det här med challangens rubrik igen... Tre filmer jag gillat... Det betyder såna filmer som man inte absolut älskat men inte heller absolut hatat. Såna där filmer som man kan se en gång och minnas med fondness rather  than repulsiveness.Vet ni vad jag menar? Det är inte lätt att komma på vad som skulle kunna passa in på det här.

Jag tror jag måste utforska mina Flixster-ratings för att hitta nåt lämpligt. Let's see...

Den första som faller in i den här kategorin på min ratings-lista är den animerade Tintin-filmen från 2011*. Den va en helt ok film och jag skrattade efter att jag hade vant mig vid animeringen. Det som också höjde filmen var själva upplevelsen. Jag kollade den tillsammans me min käre lillebror i vad som är min gamla lägenhet och hans nuvarande. Det va najs med lite quality time eftersom det händer så sällan :)

Direkt efter den på listan kommer Casino Royale som jag efter mycket om och men äntligen såg efter att han bojkottat blonda Bond i en halv evighet. Det är den som får hamna på den här listan eftersom Quantum of Solace pretty much sög medans Skyfall va awesome om dock inte väldigt Bond-ig.

Den tredje och sista jag tänker nämna är Dark Shadows som jag såg på bio med mina kompisar ifjol. Egentligen va den ibland för scary för mig men sen igen så framkallar Johnny Depp en massa skratt också. "Reveal yourself tiny songstress" måste ju bara vara en av de bästa linesen ever!

Come to think of it så är det här kanske inte riktigt bara "gillat" filmer, dock i så fall i den övre skalan av betydelsen :)

Nu råkar det också lämpligen vara så att jag i skrivande stund** är på väg att se på Life of Pi 3D med Emma och Late. Den ska vara väldigt fin scenografiskt sett plus att enligt nån recensent* kommer jag antagligen att tycka om filmen också därför att jag är intresserad av religion. Så we'll see!

//Sofi

*Jag höll på och skriva förra året men det e ju fel nu..
** 6 januari, så för er inte i läsande stund
*** som dock själv inte gillade filmen särskilt mycket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar